OCR Output

74 : ERDŐS ÁKOS

Owens, B. - Dikty, A. (2009). The Art of Distilling Whiskey and Other Spirits. Beverly,
Quarry Books.

Potoczki Z. (2018). Jövedéki ismeretek. In: Erdés A. (szerk.): Integrált pénzügyőri
ismeretek I. Kezdő pénzügyőrök kézikönyve. Budapest, Magyar Rendészettu¬
dományi Társaság Vám- és Pénzügyőri Tagozata. 207-222.

Potoczki Z. (2021). Jövedéki ismeretek. In: Erdős Á. (szerk.): Integrált pénzügyőri is¬
meretek I. Budapest, Magyar Rendészettudományi Társaság Vám- és Pénzügyőri
Tagozata. 177-188.

Sebestyén K. (2016). Az égetettszesz-ipar fejlődése hazánkban. Köztes-Európa, 8 (1¬
2), 137-144.

Simon I. (szerk.) (2007). Pénzügyi jog II. Budapest, Osiris Kiadó.

Skehan, P. - Sanchez, I. - Hastings, L. (2015). The size, impacts and drivers of illic¬
it trade in alcohol. In: OECD (ed.): Illicit Trade: Converging Criminal Networks.
Paris, OECD Publishing. 213-238.

Toth J. (2015). Bérfőzés és magánfőzés a jövedéki adótörvény szabályozásában. Kézirat.
Zalaegerszeg, Budapesti Gazdasági Főiskola.

Török Á. (2013). Hungarikumok - Magyarország földrajzi árujelzői? - Az eredet¬
védelem szerepe a XXI. századi mezőgazdaságban és élelmiszertermelésben - a
pálinka példájának tanulságai. Doktori (PhD-) értekezés, Budapest, Budapesti
Corvinus Egyetem.

WHO (2022). Unrecorded alcool: what the evidence tell us. Geneva, World Health
Organization

Wilson, A. C. (1993). Water of Life: its Beginnings and Early History. In: Wilson, A.
C. (ed.): Liquid Nourishment: Potable Foods and Stimulating Drinks. Edinburgh,
Edinburgh University Press. 142-164.