Ugrás a tartalomra
mobile

L'Harmattan Open Access platform

  • Keresés
  • OA Gyűjtemények
  • L'Harmattan Archívum
Magyarhu
  • Englishen
  • Françaisfr
  • Deutschde
BejelentkezésRegisztráció
  • Kötet áttekintése
  • Oldal
  • Szöveg
  • Metaadatok
  • Kivágás
Előnézet
022_000060/0000

Alkoholhelyzet Magyarországon. Tények, adatok, elemzések

  • Előnézet
  • PDF
  • Metaadatok mutatása
  • Permalink mutatása
Cím (EN)
State of Alcohol Use in Hungary. Facts, Figures and Analyses
Tudományterület
Szociológia / Sociology (12846), Közegészségügy / Public health (12328), Egészségügyi statisztika / Medical statistics (12326)
Sorozat
RendSzerTan
Tudományos besorolás
tanulmánykötet
022_000060/0075
  • Kötet áttekintése
  • Oldal
  • Szöveg
  • Metaadatok
  • Kivágás
Oldal 76 [76]
  • Előnézet
  • Permalink mutatása
  • JPG
  • TIFF
  • Előző
  • Következő
022_000060/0075

OCR

74 : ERDŐS ÁKOS Owens, B. - Dikty, A. (2009). The Art of Distilling Whiskey and Other Spirits. Beverly, Quarry Books. Potoczki Z. (2018). Jövedéki ismeretek. In: Erdés A. (szerk.): Integrált pénzügyőri ismeretek I. Kezdő pénzügyőrök kézikönyve. Budapest, Magyar Rendészettudományi Társaság Vám- és Pénzügyőri Tagozata. 207-222. Potoczki Z. (2021). Jövedéki ismeretek. In: Erdős Á. (szerk.): Integrált pénzügyőri ismeretek I. Budapest, Magyar Rendészettudományi Társaság Vám- és Pénzügyőri Tagozata. 177-188. Sebestyén K. (2016). Az égetettszesz-ipar fejlődése hazánkban. Köztes-Európa, 8 (12), 137-144. Simon I. (szerk.) (2007). Pénzügyi jog II. Budapest, Osiris Kiadó. Skehan, P. - Sanchez, I. - Hastings, L. (2015). The size, impacts and drivers of illicit trade in alcohol. In: OECD (ed.): Illicit Trade: Converging Criminal Networks. Paris, OECD Publishing. 213-238. Toth J. (2015). Bérfőzés és magánfőzés a jövedéki adótörvény szabályozásában. Kézirat. Zalaegerszeg, Budapesti Gazdasági Főiskola. Török Á. (2013). Hungarikumok - Magyarország földrajzi árujelzői? - Az eredetvédelem szerepe a XXI. századi mezőgazdaságban és élelmiszertermelésben - a pálinka példájának tanulságai. Doktori (PhD-) értekezés, Budapest, Budapesti Corvinus Egyetem. WHO (2022). Unrecorded alcool: what the evidence tell us. Geneva, World Health Organization Wilson, A. C. (1993). Water of Life: its Beginnings and Early History. In: Wilson, A. C. (ed.): Liquid Nourishment: Potable Foods and Stimulating Drinks. Edinburgh, Edinburgh University Press. 142-164.

Szerkezeti

Custom

Image Metadata

Kép szélessége
1867 px
Kép magassága
2670 px
Képfelbontás
300 px/inch
Kép eredeti mérete
753.03 KB
Permalinkből jpg
022_000060/0075.jpg
Permalinkből OCR
022_000060/0075.ocr

Linkek

  • L'Harmattan Könyvkiadó
  • Open Access Blog
  • Kiadványaink az MTMT-ben
  • Kiadványaink a REAL-ban
  • CrossRef Works
  • ROR ID

Elérhetőség

  • L'Harmattan Szerkesztőség
  • Kéziratleadási szabályzat
  • Peer Review Policy
  • Adatvédelmi irányelvek
  • Dokumentumtár
  • KBART lists
  • eduID Belépés

Social media

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

L'Harmattan Open Access platform

BejelentkezésRegisztráció

Bejelentkezés

eduId Login
Elfelejtettem a jelszavamat
  • Keresés
  • OA Gyűjtemények
  • L'Harmattan Archívum
Magyarhu
  • Englishen
  • Françaisfr
  • Deutschde